[ivcs]
Type: article
Parent page: Populære gratis spill
[/ivcs]

Finland sin store stolthet

Finland er ikke hjem til stort mange ting. De fleste tenker nok på Nokia, tusenvis av innsjøer og hovedstaden Helsinki. Det mange glemmer er at et av kanskje tidenes artigste spill stammer herfra. Angry Birds traff verden som en farsott. Dette spillet som involverer å skyte alskens sinte fugler mot en rekke griser er ufattelig gøy. Hvem hadde trodd at finnene med deres steinansikter skulle skape et så artig spill? Finland overrasket rett og slett med denne perlen, og nå er de tilbake med Angry Birds 2, en oppdatert versjon av det som nå er blitt en klassiker blant folket.

En oppdatering det lukter svidd av

Angry Birds 2 er en oppdatering med nye baner, nye fugler og nye utfordringer. Selve spillet går ut på at du skal skyte illsinte fugler mot en barrikade hvor griser gjemmer seg på innsiden. Du må bryte gjennom “huset” til grisene, som ofte består av planker, steiner og andre materialer som er vanskelige å bryte igjennom. Her gjelder det å være treffsikker, slik at du kommer deg raskest mulig inn mot midten av grisenes beskyttelse. Dessuten, skrur du opp lyden, så kan det fort hende at du blir like sint på de gryntende grisene.

Spennende variasjon og helt gratis

Angry Birds 2 baserer seg på en rekke forskjellige fugler med forskjellige egenskaper. Noen fugler treffer bare barrikadene helt vanlig, noen sprenger, andre er kamikaze-piloter og så videre, også videre. Her er det rett og slett en god variasjon som gjør spillet ganske så spennende. Du må også tenke noenlunde taktisk mens du finstiller siktet ditt. Husk at spillet er helt gratis, og siden det ikke engang er en betalt versjon, så vil du ikke bli satt tilbake av å spille gratis. Angry Birds 2 er der for at du skal nyte