[ivcs]
Type: article
Parent page: Gratis spill
[/ivcs]

Åpne verdener innen spill

I dagens spillverden kan det fort virke som om det kun er en type spill som gjelder, og det er spill med åpne verdener. WoW og GTA gjorde en gang dette populært, men med dagens Fortnite og PUBG, så har det kanskje aldri vært mer populært. Spesielt sistnevnte har stått for en revolusjon, siden de har vært så generøse å slippe en mobilversjon som er helt gratis. PUBG Mobile har til dags dato blitt lastet ned over 100 millioner ganger til mobiler verden rundt. Det er ganske ekstremt for et så nytt spill, og det viser hvilken fantastisk interesse det er rundt spillet.

Spenning er til å ta og føle på

Spillet er rimelig enkelt å forstå seg på. Sammen med en rekke andre spillere, så blir dere sluppet ned på en øy. Her gjelder det å finne våpen og andre ressurser umiddelbart, for dine fiender vil garantert være ute etter deg. Denne spenningen er nettopp det som er så interessant med PUBG. Mens du beveger deg rundt på øya med de andre spillerne, så aner du ikke hvor de befinner seg. Plutselig kan du bli beskutt, og da gjelder det å søke ly og finne synderen umiddelbart. Vinneren er den som til slutt står igjen, så ikke la deg selv bli drept før den tid!

Helt gratis

PUBG ble en gang produsert for PC-er, men med en så stor fanskare, så fant utviklerne ut at mobilen også var en arena for dem. Her ble det vurdert å velge en betalingsløsning, men etter mye om og men, så valgte PUBG å bli gratis. Det kan du prise deg lykkelig over, for dette er virkelig et spill som kunne vært verdt mye penger. Helt gratis, i tipp topp form og med en ide om å gi deg en mer spennende hverdag, så er derimot dette spillet du bør laste ned aller først til din mobil.