[ivcs]
Type: article
Parent page: Populære gratis spill
[/ivcs]

Fortsatt et avhengighetsskapende spill

Tross at det var noe mer populært tidligere, så er Clash of Clans fortsatt et meget respektert spill. Dette spillet har de senere årene vært blant de mest populære gratis spillene både hos iPhone og Android brukere. Det er ikke uten grunn, da dette rett og slett er et veldig interessant spill. Clash of Clans er kanskje aller mest kjent for å være et av de spillene som bare er helt avhengighetsskapende. Her kan du rett og slett ikke stoppe når du har startet, og selv om det fort blir repetitivt, så blir du tvunget av din egen avhengighet til å holde det gående.

Best når det er gratis

Clash of Clans er i likhet med mange andre gratis spill ett du eventuelt kan betale for dersom du måtte ønske det. Allikevel er det et av de spillene du faktisk ikke har lyst til å betale for. Det er fordi du kan kjempe i bitter strid med dine beste venner i deres online plattform. Bygg din egen klan og gå til kamp mot alle du kjenner. Bygg opp din by, din hær og sørg for å ha nok ressurser. Det er nettopp dette som er så gøy med Clash of Clans, og det gjør et gratis spill til en enda bedre opplevelse enn et betalt spill.

Strategi og spenning samtidig

Akkurat det med å bygge sakte men sikkert og bruke strategi i prosessen er nok det folk flest liker med spillet. Det er noe med langdryge spill som vi bare elsker. Vi får liksom ikke nok av å sitte og gjøre det samme om og om igjen bare for å tikke av bokser. Det er en god følelse rett og slett! Så dersom du har en iPhone eller Android og ønsker å begi deg ut på et spennende eventyr, så er Clash of Clans valget for deg!