[ivcs]
Type: article
Parent page: Spill på nett
[/ivcs]

Givende hjernetrim

Internettet er fullt av spennende spill, men ikke alle er like givende. Ofte ser vi på spill som kun underholdning, og det ene og alene. Hvorfor ikke inkludere litt hjernetrim i prosessen? Hjernetrim har i det hele tatt blitt mer og mer populært over årene, spesielt gjennom spill som Escape Room. Det er derimot et hjernetrim-spill som virkelig aldri har sluppet taket. Nå som sjakk VM er satt i gang for fullt, så er det ingen spill som er mer populært enn sjakk over nettet. Uavhengig av om en kaller sjakk for idrett, sport eller en annen betegnelse, så er denne aktiviteten faktisk den mest populære på verdensbasis.

 

Populære alternativer for sjakk på nett

De fleste av oss kjenner til dette tidløse spillet, og det er stor etterspørsel etter det. Spesielt i Norge, der våre kjære verdensmester øker interessen, så blir det spilt en hel del sjakk. Sider som Chess.com og Lichess er blant de mest populære alternativene. Det beste av alt er at disse er helt gratis å spille på, slik at du kan nyte uten å betale. Du kan hos Chess.com også betale en liten sum for opplæring, men det vil altså ikke være noen forskjell på gratis og betalt innen selve spillingen.

Nyt spillet

Sjakk er en ufattelig bra måte å spille på, fordi det både er underholdende og trener hjernen din. Dersom du søker et spill med hjernetrim som kan holde deg engasjert, så er dette garantert et godt alternativ. Alt du trenger å gjøre er å lage en bruker, så kan du spille sjakk så mye du vil. Kanskje du skal bli den neste Magnus Carlsen? Veien er lang opp dit, og mest sannsynlig vil du bare nyte å slå et par amatører. Allikevel kan du garanteres å ha det gøy på veien dit!