[ivcs]
Type: article
Parent page: Tilgjengelighet av spill
[/ivcs]

Mobilene våre har forbedret seg drastisk over de senere årene, og for mange er mobilene nå så bra at vi kan benytte disse selv for ganske så krevende gaming. Der vi før sverget til konsollene simpelthen fordi mobilene nærmest kun var i stand til å kjøre Tetris, så koser vi oss nå med spill i 3D og store verdener over mobil. Det er en skikkelig gladnyhet for de som liker å spille. Følgende kommer en liste over de 3 beste Android mobilspillene som er tilgjengelig akkurat nå.

1. PUBG – Åpner en helt ny verden

PUBG er i likhet med Fortnite kanskje det mest populære spillet dette året. Her slippes du ned på en øy og skal kjempe mot en rekke andre spillere fra hele verden. Ditt mål er å bli den siste overlevende på øya. Det som er unikt med PUBG er at spillet er såpass stort og gir deg såpass mye å spille på. Dette er nærmest som å spille på en spillkonsoll hva gjelder grafikk og ytelse. Dette er et spill du garantert vil nyte!

2. Pokemon Go – Kom i aktivitet med gaming

Selv om Pokemon Go i og for seg er et meget spennende og teknisk godt spill, så er det nok den fysiske aktiviteten som er hovedpoenget her. Kom deg ut i naturen og fang Pokemon overalt. Utfordre dine venner, og se hvem som er best på å fange Pokemon!

3. Clash of Clans – Strategi på sitt beste

Når en skal kåre gode mobilspill, så kan en nesten ikke komme seg unna strategispillet Clash of Clans. Dersom du er av den nerdete typen, så er dette perfekt for deg. Bygg opp din klan og kjemp mot dine venner så vel som helt ukjente mennesker. Dette gratis spillet er uten tvil et å se opp for i Playstore!