[ivcs]
Type: article
Parent page: Gratis spill
[/ivcs]

Styr en hel by!

Har du noensinne drømt om å styre en hel by? Se for deg å bygge opp en egen landsby fra grunnen, for å utvikle den til en storby en gang i fremtiden. Det er nettopp dette SimCity BuildIt lar deg gjøre. Spillet er dessuten helt gratis, og du kan anskaffe det til både iPhone og Android enheter. Det gjør spillet til et meget populært alternativ, og med over 50 millioner unike nedlastinger, så er det liten tvil om at folket elsker dette spillet. Bygg sten for sten og kom deg sakte, men sikkert, til toppen.

Start fra grunnen av

Spillet starter helt fra grunnen av der du får et område å bygge en by. Rett ved motorveien får du muligheten til å bygge et par veier inn mot din by og et par hus her. Du har nå fått dine første boliger og familier! Videre vil du måtte bygge fabrikker for å lage materialer, sykehus og brannstasjoner, parker og underholdning, i tillegg til en rekke andre ting. Her er det rett og slett akkurat som å bygge en egen by. Du får til og med mulighet til å bygge din enestående borgermester bolig akkurat der du ønsker. Pass deg derimot for å bygge denne i nærheten av avløpsanleggene!

Engasjerende spill

SimCity BuildIt er gøy fordi du gjennom hardt arbeid bygger deg opp fra grunnen av. Konkurrere med venner, eller kanskje totalt fremmede som blir venner etterhvert, om å bygge både den største og flotteste byen. Spillet inkluderer også en rekke ekstra funksjoner som holder deg engasjert. For eksempel kan du angripe andre byer sammen med din klan. Du kan også gå inn i fremtiden og bygge futuristiske byer. Det er i det hele tatt veldig mye spennende med dette spillet, og det blir fort hva du gjør det til!